PNŢCD: Dacă Băsescu revine în Piaţa Universităţii, va fi izgonit "ca un proscris"

PNŢCD avertizează că, dacă în decembrie preşedintele Traian Băsescu va reveni în Piaţa Universităţii, îl va izgoni "ca pe un proscris".

1 afișare
Imaginea articolului PNŢCD: Dacă Băsescu revine în Piaţa Universităţii, va fi izgonit "ca un proscris"

PNŢCD: Dacă Băsescu revine în Piaţa Universităţii, va izgonit "ca pe un proscris"

"PNŢCD i-a demonstrat, ieri (sâmbătă - n.r.), lui Traian Băsescu că nu-şi mai poate face jocul de manipulare în stradă, că nu mai poate crea unanimităţi de televizor, iar cariera sa de demagog s-a sfârşit", se arată în tr-un comunicat semnat de lidrul PNŢCD Marian Miluţ .

PNŢCD l-a avertizat pe Traian Băsescu să renunţe la descinderea în Piaţa Universităţii de sâmbătă, cu scopul de a-şi lansa "mesajele populiste". "Refuzul preşedintelui a generat un răspuns pe măsură, impertinenţa şi trivialitatea singurului şef de stat populist din Europa fiind aspru sancţionate", adaugă sursa citată.

"În zadar a aşteptat Traian Băsescu ca demonstranţii PNŢCD să plece, amânându-şi venirea în piaţă cu trei ore. În zadar SPP i-a schimbat traseul triumfal prin piaţă, introducându-l în mulţime pe străzi lăturalnice ca pe un anonim. În zadar în discursul său stupid şi incoerent «cârmaciul» a cerşit indulgenţă PNŢCD, după ce 17 ani a lovit demenţial în acest mare partid istoric, cu toată cohorta securistă. Am văzut cu toţii un Traian Băsescu laş şi dezorientat, replica jalnică a lui Nicolae Ceauşescu din balcon", se mai arată în comunicat.

PNŢCD mai susţine că, cu un public adus cu forţa din instituţiile arondate PD, ca pe timpul lui Ceauşescu, care l-a înjurat ore în şir până la sosire, Traian Băsescu a dovedit că este singur, părăsit de oameni şi disperat.

"Conspiraţia care a inventat un lider charismatic, iubit de mulţimi, s-a prăbuşit în faţa a câtorva sute de ţărănişti hotărâţi, cărora li s-au alăturat bucureşteni. Traian Băsescu a pierdut definitiv Piaţa Universităţii pentru că a fost întotdeauna un intrus. Penibil, a încercat să se salveze, explicând că a construit acolo un ceas şi a plantat iarbă. Acesta este nivelul intelectual jalnic al lui Traian Băsescu, cu educaţie de cârciumă şi chiolhan", se arată în comunicat.

PNŢCD susţine că Traian Băsescu a vrut să distrugă acest partid pentru că a dispreţuit totdeauna principiile în politică şi valoarea.

"PNŢCD îl va ruina, însă, pe Traian Băsescu, în numele adevărului şi democraţiei. PNŢCD îl avertizează pe Traian Băsescu să nu îndrăznească să mai vină vreodată în Piaţa Universităţii. În situaţia în care, în decembrie, va cuteza să reapară, aducând atingere spiritului Pieţei Universităţii, PNŢCD este pregătit să îl izgonească ca pe un proscris", se mai arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici