Pocora: Antonescu şi PNL nu trebuie să facă vreo dovadă de gratitudine faţă de PSD

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Ancuţa Pocora, susţine că PNL şi Crin Antonescu nu trebuie să facă vreo dovadă de gratitudine faţă de PSD, PNL fiind fidel proiectului USL şi angajamentelor luate în faţa românilor.

240 afișări
Imaginea articolului Pocora: Antonescu şi PNL nu trebuie să facă vreo dovadă de gratitudine faţă de PSD

Pocora: Antonescu şi PNL nu trebuie să facă vreo dovadă de gratitudine faţă de PSD (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Partidul Naţional Liberal a fost întotdeauna fidel liberalismului, intereselor României şi angajamentelor asumate de USL la alegerile din 2012. PSD nu are de ce să aştepte acte de gratitudine din partea PNL sau vreun omagiu, cele două partide fiind partenere într-o construcţie politică ce serveşte interesului naţional, nu orgoliilor de partid. Atât Crin Antonescu, cât şi Partidul Naţional Liberal sunt dedicaţi proiectului USL şi construcţiei politice pe care am clădit-o alături de cei de la PSD. PNL nu trebuie să îşi arate ataşamentul faţă de PSD, ci faţă de proiectele şi obiectivele pe care, ca membru al USL, şi le-a asumat", susţine Pocora, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

În ceea ce priveşte eventuale modificări la protocolul de funcţionare al USL, acestea trebuie discutate întâi în cadrul Uniunii, deoarece decizia se ia la nivelul USL, nu în PSD sau PNL, a mai spus Cristina-Ancuţa Pocora.

Referitor la afirmaţiile purtătorului de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, conform cărora faptele din ultimele luni ale PNL au arătat o apropiere faţă de Traian Băsescu, Cristina Ancuţa Pocora a afirmat: "Nu noi am avut pact de coabitare cu preşedintele Traian Băsescu, nu noi am făcut numiri în funcţii contrare obiectivelor USL referitoare la justiţie. PNL a fost şi este un adversar permanent şi radical al lui Băsescu şi al sistemului său politic".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici