Politicienii, mesaje de Paşte pe Facebook: Dragnea, Turcan, Cioloş şi Ponta au postat mesaje şi fotografii cu simbolurile sărbătorii pascale

Politicienii au postat duminică mesaje pentru români cu ocazia sfintelor sărbători de Paşti pe reţelele de socializare, pe lângă tradiţionalul "Hristos a înviat!", făcând apel la "pace", "bunătate" şi "iubire".

5462 afișări
Imaginea articolului Politicienii, mesaje de Paşte pe Facebook: Dragnea, Turcan, Cioloş şi Ponta au postat mesaje şi fotografii cu simbolurile sărbătorii pascale

Dragnea, Turcan, Cioloş, Ponta au postat mesaje şi fotografii cu simbolurile sărbătorii pascale

"Vă doresc un Paşte liniştit!", este mesajul preşedintelui Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea, care a adăugat la postarea sa şi o poză cu ouă roşii.

Şi preşedintele interimar al PNL Raluca Turcan a transmis un mesaj, tot pe Facebook.

"Vă doresc ca această sărbătoare minunată să va găsească în mijlocul familiei, alături de cei dragi şi să vă aducă numai iubire, bucurie şi pace sufletească. Hristos a înviat!", a scris Raluca Turcan, într-o postare pe Facebook.

Fostul premier Dacian Cioloş a transmis ”Hristos a înviat!” românilor de pretutindeni.

"Lumina Învierii să ne aducă pacea în inimi, bunătatea şi inspiraţia de a construi doar din preaplinul armoniei sufletului. Paşte Fericit alături de cei dragi, oriunde v-aţi afla! Hristos a Înviat!", a scris fostul premier pe pagina sa de Facebook.

Şi fostul premier Victor Ponta i-a felicitat pe români tot pe Facebook, cu un mesaj în limba română, dar şi cu englezescul "Happy Easter!".

"Paste Fericit tuturor alaturi de familie si de cei dragi!" a scris Ponta pe Facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici