Poliţiştii sunt alături de Carmen Dan în contextul protestului de pe 10 august

Federaţia Sindicatelor Democratice a Poliţiştilor (FSDPR) se declară alături de ministrul de Interne, Carmen Dan, în criza generată după protestul din data de 10 august. Potrivit preşedintelui Federaţiei, Carmen Dan nu ar trebui să-şi dea demisia, aşa cum a solicitat, sâmbătă, Gabriela Firea.

2310 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii sunt alături de Carmen Dan în contextul protestului de pe 10 august

Poliţiştii sunt alături de Carmen Dan în contextul protestului de pe 10 august

„Să ştiţi că noi suntem alături de conducerea ministerului, suntem alături de doamna Carmen Dan, pentru că până când nu există o hotărâre a unei instanţe care să spună altceva faţă de ce este acum, suntem pentru conducerea ministerului şi nu altfel”, a declarat, duminică Ionel Babuş, preşedintele FSDPR, federaţie care întruneşte opt sindicate ale poliţiştilor.

„La acest moment, procurorul de caz este singurul care instrumentează ceea ce s-a întâmplat în Piaţa Victoriei pe data de 10 august. Deciziile se iau în conformitate cu legea, dar nu neapărat de ministrul Afacerilor Interne (...) Apreciz activitatea ministrului Carmen Dan. Este unul dintre cei mai buni miniştri de Interne pe care România i-a avut”, a declarat şi Christian Ciocan, purtătorul de cuvând al FSDPR.

Precizările celor doi reprezentanţi ai poliţiştilor au făcut aceste precizări în contextul crizei create după mitingul de pe data de 10 august, precum şi în contextul în care primarul general, Gabriela Firea, a solicitat, sâmbătă, demisia ministrului de Interne, Carmen Dan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici