Ponta: 99% dintre candidaţii PSD vor fi cunoscuţi marţi

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a precizat, luni, că reuniunea Consiliului Executiv Naţional al partidului, care se va desfăşura marţi, va valida, de principiu, candidaţii la alegerile parlamentare, el admiţând că, până la depunerea listelor, ar mai putea exista schimbări.

127 afișări
Imaginea articolului Ponta: 99% dintre candidaţii PSD vor fi cunoscuţi marţi

Victor Ponta (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Până în ziua în care depunem listele, s-ar putea să mai fie o mutare, două. Eu vorbesc de aprobarea de principiu (la CExN, n.r.). Practic, 99% dintre candidaţi vor fi cunoscuţi de marţi. Miercuri avem lansarea, iar de joi suntem în campanie cu toţii", a spus Ponta.

El a arătat că, în aceste condiţii, nu este nicio problemă legată de faptul că PNL îşi va valida candidaţii după lansarea oficială de miercuri, de pe Arena Naţională. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici