Ponta a prezentat jurnaliştilor chitanţa pe numele lui pentru concediul din 2010 în Liban

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a prezentat, joi, jurnaliştilor, o chitanţă emisă la data de 1 aprilie 2010, pe numele său, pentru plata sumei de 2.360 dolari pentru vacanţa în Liban la care a făcut referire, miercuri seară, preşedintele Traian Băsescu.

47 afișări
Imaginea articolului Ponta a prezentat jurnaliştilor chitanţa pe numele lui pentru concediul din 2010 în Liban

Ponta a prezentat jurnaliştilor chitanţa pe numele lui pentru concediul din 2010 în Liban

Ponta a spus că sugestia şefului statului că altcineva i-ar fi plătit vacanţa din aprilie 2010 în Liban este o "metodă securistă".

"Spre deosebire de orice om din această ţară, eu ştiu că Traian Băsescu ne urmăreşte. Ştiu că ne înregistrează, că trimite tot felul de agenţi să afle pe unde suntem şi ce facem şi atunci sunt mai prudent decât un om obişnuit, deşi mi se pare inacceptabil ca în 2010 preşedintele ţării să ştie unde ne facem fiecare vacanţa", a declarat el.

Ponta a arătat două chitanţe, emise în data de 01.04.2010, pe numele lui, pentru suma de 2.360 de dolari, pentru cazarea la Royal Hotel Liban.

Pe chitanţele respective apare numele agenţiei "Travelwise", numele "Royal Hotel Liban", suma de 2,360 de dolari şi plătitorul "Mr. Victor Ponta".

Preşedintele PSD a spus că a căutat miercuri seară "prin hârtii", împreună cu soţia lui, Daciana, şi a găsit chitanţele respective.

"Sunt procuror de meserie, sunt obişnuit cu infractori de tip Traian Băsescu şi atunci am grijă să nu fac greşeli. (...) Am fost în vacanţă în Liban, mi-am plătit vacanţa. Vreau să spun că metodele securistice ale lui Traian Băsescu nu mă impresionează. Vreau să le transmit colegilor de partid să fie convinşi că au un preşedinte care nu se teme de şantajul lui Traian Băsescu. Poate că vârsta mi-a persmis să nu fiu nici ofiţer acoperit al Securităţii, nici informator, cum probabil a fost Traian Băsescu şi probabil că formaţiunea mea de procuror m-a ajutat să nu încalc legea şi să nu fur, cum a furat Traian Băsescu", a mai declarat Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a apreciat, miercuri, că liderul PSD Victor Ponta este "imatur", că e "nimic pentru PSD" şi că trebuie "să facă frumos, ca maimuţica", pentru a place în partid, el arătând totodată că acesta ar putea să spună cine i-a finanţat un concediu în Liban.

La observaţia că Ponta a spus că nu vrea nicio înţelegere şi nu se duce să facă prietenii şi SPA cu moguli, Băsescu a intervenit spunând: "Atunci probabil vă spune cine i-a finanţat concediul prin Liban, dacă tot... Nu neapărat în vara asta".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici