Ponta: Am discutat cu Antonescu despre explozia din Burgas, este posibilă o şedinţă CSAT

Premierul Victor Ponta a anunţat că a discutat cu preşedintele interimar Crin Antonescu despre explozia de la aeroportul din Burgas (Bulgaria) şi că este posibil ca CSAT să se reunească în şedinţă, deoarece este vorba de o problemă de siguranţă naţională aflată în apropiere de România.

583 afișări
Imaginea articolului Ponta: Am discutat cu Antonescu despre explozia din Burgas, este posibilă o şedinţă CSAT

Ponta: Am discutat cu Antonescu despre explozia din Burgas, este posibilă o şedinţă CSAT (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Şeful Guvernului a precizat, la postul B1 TV, că Antonescu va decide dacă va convoca o şedinţă a CSAT.

El a arătat totodată că a discutat cu şefii serviciilor speciale şi că au fost dipuse deja măsuri de securitate.

Cel puţin şase persoane au fost ucise şi numeroase altele au fost rănite într-o explozie care a vizat un autocar cu turişti israelieni în parcarea aeroportului din staţiunea bulgară Burgas.

Potrivit postului de radio BNR şi postului de televiziune bTV, un autocar a explodat, iar alte două au luat foc în acelaşi incident.

Guvernul a retransmis comunicatul privind programul de joi al premierului Victor Ponta, în care nu mai este menţionată participarea primului-ministru la şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, aceasta fiind a treia variantă de program trimisă de Guvern în decurs de o oră.

Anterior, Guvernul a anunţat oficial că premierul Ponta participă, joi, la ora 14.00, la şedinţa CSAT.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici