Ponta: Ar fi bine să avem anticipate, oamenii să decidă cine să-i conducă

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat sâmbătă că "ar fi bine" să se organizeze alegeri anticipate pentru ca oamenii să decidă cine trebuie să-i conducă, în condiţiile în care deciziile se iau în prezent de către parlamentari "care au din ce în ce mai puţin legătură cu cei care i-au votat".

22 afișări
Imaginea articolului Ponta: Ar fi bine să avem anticipate, oamenii să decidă cine să-i conducă

Ponta: Ar fi bine să avem anticipate, oamenii să decidă cine să-i conducă (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Prezent, sâmbătă, la Ploieşti, Victor Ponta a afirmat, răspunzând unei întrebări legate de oportunitatea organizării de alegeri anticipate, că "ar fi bine pentru că oamenii sunt foarte nemulţumiţi şi ar trebuie să decidă ei cine trebuie să-i conducă".

"Deocamdată, decid nişte oameni în Parlament care au din ce în ce mai puţină legătură cu cei care i-au votat" a adăugat preşedintele PSD.

Întrebat ce şanse are PSD să răstoarne Guvernul printr-o moţiune de cenzură, Victor Ponta a spus că, dacă partidul pe care-l conduce reuşeşte să convingă "încă opt, nouă parlamentari că au de ales între partid şi cei care i-au trimis în Parlament, să-i aleagă pe cei care i-au trimis în Parlament, atunci o să treacă moţiunea de cenzură".

Întrebat dacă social-democraţii au început deja să acţioneze în sensul de a-i convinge pe unii parlamentari să voteze moţiunea de cenzură pe care PSD a anunţat că o va depune, Ponta a răspuns: "Am început demult, rezultatele nu se văd decât în ziua votului, când se numără bilele dinn urnă pentru moţiunea de cenzură".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici