Ponta asigură că îl susţine pe Iohannis la postul de vicepremier, cu schimbări în structura de guvern

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a afirmat că în mod categoric îl va susţine pe Klaus Iohannis şi pentru funcţia de vicepremier, ceea ce va presupune însă o serie de schimbări în structura Guvernului.

663 afișări
Imaginea articolului Ponta asigură că îl susţine pe Iohannis la postul de vicepremier, cu schimbări în structura de guvern

Liderul PSD, premierul Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Categoric da. Eu am spus foarte clar şi ieri, cred că Iohannis este un cştig pentru Guvern atât în funcţia de ministru de Interne, cât şi în cea de vicepremier, altfel nu am merge în Parlament, să convocăm ditamai Parlamentul ca să facem o mică schimbare. Cred că e un lucru bun şi îl susţin pe Iohannis să fie vicepremier şi ministru de Interne, însă, mergând în Parlament, asta presupune nişte schimbări în funcţionarea Guvernului", a spus Ponta.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost desemnat vineri, de PNL, pentru funcţiile de vicepremier şi ministru de Interne.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici