Ponta: Becali va fi contracandidatul lui Dan Diaconescu, aliatul PDL. Sunt convins că Becali va câştiga

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că George Becali va candida din partea USL într-un colegiu din Sectorul 6, acelaşi în care va candida şi Dan Diaconescu, aliatul PDL, el afirmând că Becali va câştiga.

1133 afișări
Imaginea articolului Ponta: Becali va fi contracandidatul lui Dan Diaconescu, aliatul PDL. Sunt convins că Becali va câştiga

Gigi Becali (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Am discutat cu domnul Antonescu - şi săptămâna trecută, am discutat şi azi – şi cred că este o idee foarte bună ca domnul Becali să candideze din partea noastră, exact în colegiul în care va candida domnul Dan Diaconescu, care e aliatul PDL", a spus Ponta.

El s-a arătat convins că Becali va câştiga. "Cum PDL îşi pune aliatul - pe domnul Dan Diaconescu - să candideze, din partea USL va candida domnul Becali. Sunt convins că va câştiga", a spus Ponta.

Premierul le-a spus jurnaliştilor să nu creadă "bazaconiile" lui Dan Diaconescu referitoare la o candidatură în Gorj, în colegiul său. "Ei, voi credeţi toate bazaconiile lui?", a spus Ponta, răspunzând astfel la întrebarea privind candidatura lui Dan Diaconescu în colegiul său.

Ponta a spus că, din ce a înţeles el, cel puţin deocamdată, Dan Diaconescu va candida în Sectorul 6. "Din partea noastră va candida acolo domnul Becali. Îl batem în acel colegiu pe principalul aliat al PDL şi a lui Blaga şi a lui Ungureanu, pe domnul Dan Diaconescu, care acoperă hoţiile lui Videanu", a spus Ponta.

El a arătat că nu e cazul ca USL să semneze un protocol cu PNG privind candidatura lui Becali, arătând că propunerea de a candida din partea USL a fost avansată de PNL, el fiind de acord.

Europarlamentarul George Becali declară că va candida la alegerile parlamentare, sub sigla USL, într-un colegiu din Sectorul 6, susţinând că a avut joi o discuţie cu liderul PNL Crin Antonescu privind încheierea unui protocol de susţinere între PNG şi Uniune.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că Biroul Politic al PNL ar urma să ia luni o decizie cu privire la candidatura lui Gigi Becali sub sigla USL la alegerile parlamentare, menţionând că el este de acord cu aceasta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici