Ponta: Boc este pe primul loc în topul celor mai caraghioşi premieri ai României

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, la evenimentul lansării candidaţilor USL, că într-un clasament al prim-miniştrilor României Emil Boc este "pe primul loc în topul celor mai caraghioşi premieri" şi a făcut apel la alegătorii USL să îl ajute pe liderul PDL să rămână acolo.

694 afișări
Imaginea articolului Ponta: Boc este pe primul loc în topul celor mai caraghioşi premieri ai României

Ponta: Boc este pe primul loc în topul celor mai caraghioşi premieri ai României (Imagine: RAzvan Chirita/Mediafax Foto)

"M-am uitat pe clasamente ale prim-miniştrilor României din ultimii 150 de ani. Boc nu era pe primul loc în topul celor mai mincinoşi premieri, dar era pe primul loc în topul celor mai caraghioşi premieri ai României şi vă rog ajutaţi-l să rămână acolo. E în campanie şi ne spune că din cauza Guvernului USL România a intrat în recesiune, că poate a căzut Grecia sau se devalorizează zlotul. Păstraţi-l acolo, în topul celor mai caraghioşi premieri şi politicieni din România. Dacă Boc crede că va suna la Cotroceni când nu ştie ce să facă, explicaţi-le oamenilor că, în curând, îi va răspunde Antonescu şi nu vreau să aud ce i-a zis", a spus Victor Ponta.

El a afirmat că cei care îl mai votează pe Emil Boc "sunt cei care depind de PDL şi de sistemul lor, care într-o competiţie normală nu ar putea fi aleşi".

"După ce ai fost slugă la Băsescu, mai poţi fi primarul capitalei Transilvaniei?", s-a întrebat preşedintele PSD.

Lansarea candidaţilor USL Cluj a avut loc la Cinematograful "Florin Piersic", unde, alături de Victor Ponta, au fost prezenţi preşedintele PNL, Crin Antonescu, liderul PC, Daniel Contantin, ministrul de Interne, Ioan Rus, parlamentari PNL, PSD şi PC.

Din partea USL, la Primăria Cluj candidează Marius Nicoară, iar la Consiliul Judeţean Horea Uioreanu, în timp ce fostul premier Emil Boc este candidatul PDL pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici