Ponta către Ungureanu: Mă bucur că nu aţi acceptat persoane indezirabile, ca Udrea şi Igaş

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, joi, în plenul Parlamentului, că se bucură pentru că Mihai Răzvan Ungureanu nu a acceptat în Guvern "miniştri care reprezentau nume şi persoane cu totul indezirabile", el nominalizându-i în acest sens pe Elena Udrea şi Traian Igaş.

1474 afișări
Imaginea articolului Ponta către Ungureanu: Mă bucur că nu aţi acceptat persoane indezirabile, ca Udrea şi Igaş

Ponta către Ungureanu: Mă bucur că nu aţi acceptat persoane indezirabile, ca Udrea şi Igaş (Imagine: Bogdan Stamatin/Arhiva Mediafax Foto)

Preşedintele PSD a afirmat că se bucură pentru că Ungureanu nu a acceptat în Guvern "miniştri care reprezentau nume şi persoane cu totul indezirabile".

"Mă bucur că nu îi aveţi în Guvern nici pe doamna Udrea, nici pe domnul ministru Igaş. Faptul că au fost înlocuiţi dovedeşte că toate criticile aduse de opoziţie erau întemeiate", a spus el.

Victor Ponta a mai declarat că premierul desemnat nu mai este independent din moment ce conduce un guvern politic.

Ponta a spus că premierul desemnat, Mihai Răzvan Ungureanu, conducând un guvern politic, nu mai poate fi considerat independent, ci om politic.

Liderul PSD a precizat că parlamentarii USL nu vor participa la votul de învestire pentru că au anumite reţineri faţă de unii dintre membrii noului Guvern, deşi atacurile din media "au mers uneori prea departe, folosindu-se cuvinte precum clone, consilieri, second-hand".

Preşedintele PSD i-a solicitat lui Ungureanu să nu continue politica guvernului Boc în ceea ce priveşte procedura angajării răspunderii în Parlament.

"Frigul de afară şi schimbarea lui Boc nu reprezintă soluţia la problemele celor din stradă, reprezintă doar un respiro, care poate dura o săptămână, două. Singura schimbare care trebuie făcută este schimbarea modului de guvernare şi a modului de rezolvare a problemelor cetăţenilor. Autismul fostului guvern a dus la căderea acestuia, cred că reconectarea la ce înseamnă vocea publică vă poate ajuta", a afirmat Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici