Ponta, despre numirea altor membri PPDD în posturi guvernamentale: Foarte posibil, dar nu ca ministru

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat că este foarte posibil ca în perioada următoare să fie numiţi şi alţi reprezentanţi ai PPDD în posturi guvernamentale, la un alt nivel decât cel de ministru, în baza protocolului de colaborare încheiat între PSD şi PPDD.

141 afișări
Imaginea articolului Ponta, despre numirea altor membri PPDD în posturi guvernamentale: Foarte posibil, dar nu ca ministru

Victor Ponta (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Este foarte posibil să se întâmple aşa", a spus Ponta la postul B1 TV.

Liviu Robert Neagu, secretar general al Partidului Poporului Dan Diaconescu (PPDD), a fost numit, săptămâna trecută, de premierul Victor Ponta în postul de secretar general adjunct al Guvernului.

Întrebat de jurnalişti ce îl recomandă pe reprezentantul PPDD pentru această funcţie, liderul PSD, premierul Ponta a răspuns: "Vocea şi talentul !".

În urmă cu două săptămâni, PSD şi PPDD au încheiat un protocol de colaborare parlamentară şi la nivel local, liderul PSD Victor Ponta susţinând că nu este vorba despre intrarea PPDD în Guvern şi că acest protocol va fi până la alegerile parlamentare din 2016.

El a precizat că pentru obţinerea unor posturi în guvern pentru PPDD ar trebui să fie consultaţi şi ceilalţi parteneri guvernamentali.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici