Ponta, despre numirea ministrului Transporturilor: Mă bucur foarte tare. Ne apucăm de treabă

Premierul Ponta a declarat, joi, că se bucură foarte tare că preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Iulian Matache în funcţia de ministru al Transporturilor, precizând că rămâne ca Administraţia Prezidenţială să anunţe şi când va fi depus jurământul de învestire.

673 afișări
Imaginea articolului Ponta, despre numirea ministrului Transporturilor: Mă bucur foarte tare. Ne apucăm de treabă

Victor Ponta (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Mă bucur foarte tare", a spus premierul, la sediul PSD, referitor la acceptarea propunerii sale pentru portofoliul Transporturilor, adăugând că Iulian Matache este foarte bine pregătit pentru domeniul respectiv şi acum "ne apucăm de treabă".

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind numirea lui Iulian Matache în funcţia de ministru al Transporturilor. Potrivit procedurii, urmează ca Iulian Matache să depună jurământul de învestire în funcţie, în cadrul unei ceremonii oficiale, la Palatul Cotorceni, pentru ca acesta să poată prelua efectiv portofoliul rămas vacant după demisia lui Ioan Rus. Preşedintele nu se află însă în ţară, el efectuând joi o vizită oficială în Serbia.

Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, pe Twitter, că Iulian Matache, actual secretar de stat la MT, este propunerea sa pentru portofoliul Transporturilor, în baza deciziei BPN al PSD. Anunţul a fost făcut după ce, tot miercuri, preşedintele Klaus Iohannis a respins prima propunere a premierului, în persoana lui Mihai Fifor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici