Ponta despre propria declaraţie din 2012, cum că ar face ca Udrea dacă Băsescu îl laudă: Era campanie

Premierul Victor Ponta a comentat, în contextul deciziei Kovesi, declaraţiile sale din noiembrie anul trecut, când afirma că, dacă preşedintele Băsescu l-ar lauda, atunci înseamnă că el ar face ca Udrea, spunând acum că atunci era "campanie electorală" şi că factorii de decizie trebuie să colaboreze.

376 afișări
Imaginea articolului Ponta despre propria declaraţie din 2012, cum că ar face ca Udrea dacă Băsescu îl laudă: Era campanie

Ponta despre propria declaraţie din 2012, cum că ar face ca Udrea dacă Băsescu îl laudă: Era campanie (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Era campanie electorală, dacă scoateţi toate declaraţiile... păi şi domnul Băsescu a zis că nu mă va pune niciodată prim-ministru. Nu m-a pus o dată, m-a pus de două ori prim-ministru", a spus Ponta la Antena 3.

El a răspuns astfel la solicitarea de a comenta propria declaraţie din 26 noiembrie anul trecut, când afirma că nu îşi doreşte să îl laude preşedintele Traian Băsescu, deoarece acest lucru ar însemna că este ca el, că atât timp cât îl vede pe acesta că îl jigneşte înseamnă că USL îşi face datoria şi că, dacă ar face ca Igaş şi Udrea, Băsescu l-ar lăuda.

Premierul a precizatcă nu se dezice de acele declaraţii şi că nu s-a schimbat nimic în sensul în care nu are o relaţie personală cu Băsescu, dar că ar fi stupid ca factorii de decizie să nu colaboreze instituţional atunci când situaţia impune acest lucru.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că propunerile pe care le-a făcut până acum premierul pentru posturile din justiţie nu-i dau "niciun motiv" să creadă că vor fi schimbări în "trendul crescător de rezolvare a problemelor care ţin de justiţie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici