Ponta: Discursul în care ţinem PSD comunist şi corupt este penibil

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afimat că discursul celor care spun că PSD este un partid comunist şi corupt este penibil şi a ţinut să precizeze că, în ultimii şase ani, PSD nu a mai guvernat România şi că nu poate fi făcut vinovat de problemele din justiţie.

91 afișări
Imaginea articolului Ponta: Discursul în care ţinem PSD comunist şi corupt este penibil

Ponta: Discursul în care ţinem PSD comunist şi corupt este penibil (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Prezent, sâmbătă, la Buşteni, judeţul Prahova, Victor Ponta a afirmat, într-o conferinţă de presă, răspunzând unei întrebări, că PSD nu este afectat de cazul senatorului Cătălin Voicu, cercetat pentru fapte de corupţie.

"Cred că a fost prima dată când PSD a avut o atitudine foarte clară vizavi de justiţie şi de modul în care justiţia îşi îndeplineşte atribuţiile normale. (...) Noi am fost corecţi şi am lăsat justiţia, în timp ce cei de la putere, cu condamnaţii care sunt în continuare în funcţii, cu manţogii lor, cu gutăii şi cu ceilalţi ... Totuşi, de şase ani, tot ce ţine de justiţie, ţine de preşedintele Traian Băsescu, de primul-ministru Boc, de Tăriceanu, de cei care au guvernat atunci. Este un şablon în care ne vor ţine în continuare, tocmai ca să evite discuţiile despre responsabilităţile lor", a afirmat Ponta.

El a spus că în fiecare an aude că Raportul Comisiei Europene spune că România nu are o justiţie "bună" din cauza PSD, care a guvernat acum şase ani, chiar dacă PSD nu mai este la guvernare.

"Cred că, din ce în ce mai mult, discursul ăsta în care ţinem PSD comunist şi corupt e un discurs penibil", a spus Ponta.

El a catalogat drept "drăguţ" comunicatul grupului independenţilor în care se afirma că doar DNA poate face reformă în PSD. "Cred că domnul Şerban Mihăilescu a formulat că doar DNA-ul reformează PSD. Aşa e, uite, dânsul a plecat de la PSD şi sunt convins că datorită DNA-ului a plecat", a mai spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici