Ponta: E nevoie de Congres al PSD pentru stabilirea noului candidat la prezidenţiale

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, răspunzând unei întrebări, că este nevoie de un Congres al PSD pentru stabilirea noului candidat pentru alegerile prezidenţiale.

201 afișări
Imaginea articolului Ponta: E nevoie de Congres al PSD pentru stabilirea noului candidat la prezidenţiale

Victor Ponta (Imagine: Radu Stefan/Mediafax Foto)

Întrebat dacă va fi nevoie de un Congres al PSD pentru stabilirea unui nou candidat la prezidenţiale, Ponta a răspuns: "Da, aşa spune Statutul”.

Întrebat când va fi organizat acest Congres, Ponta a precizat că data stabilită va fi între 25 mai şi 17 septembrie, care este data de depunere a candidaturilor la prezidenţiale.

Ponta a fost întrebat, totodată, dacă menţine şi asumă în integralitate, în acest moment, programul "România corectă", cu care a câştigat preşedinţia PSD în 2010, el răspunzând că va face un raport la următorul Congres al partidului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici