Ponta este de acord cu testarea psihologică a politicienilor: În fiecare an iau testul ca şi copilot

Premierul Victor Ponta a declarat că este de acord cu testarea psihologică a politicienilor, arătând că în fiecare an a trecut un astfel de test, pentru licenţa de copilot.

77 afișări
Imaginea articolului Ponta este de acord cu testarea psihologică a politicienilor: În fiecare an iau testul ca şi copilot

Ponta este de acord cu testarea psihologică a politicienilor: În fiecare an iau testul ca şi copilot

"În ceea ce mă priveşte pe mine, da. Pot să asigur că în fiecare an când mi-am luat licenţa de copilot, nu puteam să-mi iau licenţa decât în baza tuturor analizelor care presupun şi testul psihologic", a răspuns Ponta unei întrebări a presei pe această temă.

Şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că ar fi de acord cu testarea psihologică a politicienilor, însă din punct de vedere al legislaţiei, nu există un precendent "nicăieri în lume" ude să fie reglementat acest lucru.

Antonescu a fost întrebat dacă ar fi de acord cu impunerea unui test psihologic pentru politicieni, pe modelul celui propus pentru magistraţi la nivelul CSM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici