Ponta: Eu îndemn românii să meargă la vot şi să nu asculte de politicieni, mai ales de genul Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu se află în campanie electorală şi poate îndemna pe oricine ce doreşte, a declarat premierul Victor Ponta, adăugând că el îi îndeamnă pe români să meargă la vot şi să nu asculte de politicieni, "mai ales de genul domnului Băsescu".

455 afișări
Imaginea articolului Ponta: Eu îndemn românii să meargă la vot şi să nu asculte de politicieni, mai ales de genul Băsescu

Ponta: Eu îndemn românii să meargă la vot şi să nu asculte de politicieni, mai ales de genul Băsescu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax foto)

"Preşedintele ţării poate să îndemne pe oricine ce doreşte. Eu îi îndemn pe români să meargă la vot duminică, să voteze ce cred ei că este mai bine pentru viitorul României şi să nu asculte politicienii, mai ales de genul domnului Băsescu", a spus Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că îi roagă pe români să nu voteze niciun candidat despre care ştiu că are dosar penal, el transmiţând totodată liderilor USL să nu îşi imagineze că un ministru cu dosare penale va avea ocazia să depună jurământul în faţa sa.

"Indiferent cât de frumos le vorbeşte un candidat, indiferent că e de la USL, că e de la ARD, dacă ştiu din presa locală sau de la televizor că are un dosar penal, îi rog să nu îl voteze!", a spus Băsescu, într-o conferinţă de presă.

El a opinat că "singurul reper care ne poate credibiliza este votul din 9 decembrie". "Mi-aş dori mult ca românii să le demonstreze europenilor că ei nu tolerează suspiciunile de corupţie. Îi rog să nu voteze niciun candidat, indiferent al cui este, despre care ştiu că are dosar penal. Dacă au dubii, în această săptămână de campanie îl pot întreba, sau se pot interesa la instituţiile statului. Dar ar fi un mesaj extraordinar că românii nu tolerează corupţia şi românii nu sunt neapărat egali cu clasa politică. Înţelepciunea românilor care merg la vot este deasupra înţelepciunii reduse pe care au arătat-o parlamentarii legat de cazurile de corupţie", a adăugat şeful statului.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici