Ponta îi cere lui Ungureanu să îl demită pe Blejnar

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că îi trimite premierului Mihai Răzvan Ungureanu o scrisoare în care îi cere demiterea şefului ANAF, Sorin Blejnar, pe care îl acuză că a folosit cu scop politic instituţia pe care o conduce.

387 afișări
Imaginea articolului Ponta îi cere lui Ungureanu să îl demită pe Blejnar

Ponta îi cere lui Ungureanu să îl demită pe Blejnar (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ponta a spus că îi trimite premierului şi documentele primite de la Agenţia Naţională de Integritate, care demonstrează că nu a avut niciun avantaj necuvenit din activitatea de pilot de raliuri.

"Îi voi spune premierului că are o în subordine un funcţionar care a comis abuzuri şi pe care cred că domnul Ungureanu, dacă doreşte cu adevărat şi are puterea, va trebui să îl schimbe", a afirmat preşedintele PSD.

Ponta a precizat, răspunzând unei întrebări, că nu îi va solicita lui Sorin Blejnar despăgubiri în procesul pe care îl va intenta împotriva şefului ANAF.

"Eu nu îi cer nimic lui Blejnar, ci îi cer premierului Ungureanu, care nu a fost implicat în tot felul de matrapazlâcuri ale acestuia, pentru că pe Blejnar a fost acoperit de Boc, a fost acoperit de Udrea. Premierul Ungureanu are ocazia să demonstreze că într-adevăr s-a schimbat ceva", a mai spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici