Ponta: Intenţionez să candidez în continuare pentru un mandat de preşedinte al PSD

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, marţi, că intenţionează să candideze în continuare pentru un nou mandat de preşedinte al PSD, arătând că şi-a anunţat această decizie încă de când a fost ales preşedinte al partidului în 2010.

121 afișări
Imaginea articolului Ponta: Intenţionez să candidez în continuare pentru un mandat de preşedinte al PSD

Victor Ponta (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Întrebat dacă miercuri la şedinţa PSD va fi discutat cazul de "trădare", Ponta a răpsuns: "Discutăm în primul rând problema cea mai importantă, care este guvernarea ţării. După care discutăm şi probleme interne. Ştiţi foarte bine, la începutul anului viitor vom avea un congres. Pentru asta avem pregătiri în structurile noastre politice".

El a adăugat că PSD trebuie să continue să aibă activitate şi să nu fie absorbit cu totul la Guvern.

"Deci PSD trebuie să continue să aibă activitate, să existe, nu-l absorbim cu totul la Guvern, că nu e normal lucrul ăsta, n-o să fim totdeauna la guvernare, o să mai fim iar şi în opoziţie, astfel încât partea de organizare a PSD face parte din strategia pe care o am pentru începutul anului viitor. Nu v-am ascuns decizia mea pe care am anunţat-o de foarte mult timp, încă de când am fost ales preşedinte în 2010, aceea că dacă pierdem alegerile fac pasul lateral şi las pe altcineva, aşa se face când pierzi alegerile. Dacă le câştigăm, şi le-am câştigat, intenţionez să candidez în continuare pentru noul mandat de lider al PSD", a precizat Ponta. 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici