Ponta: UNPR va avea funcţie în viitorul Birou Permanent al Camerei, vorbim sigur şi la Senat

Premierul Victor Ponta a declarat marţi că UNPR va avea funcţie în viitorul Birou Permanent al Camerei Deputaţilor.

233 afișări
Imaginea articolului Ponta: UNPR va avea funcţie în viitorul Birou Permanent al Camerei, vorbim sigur şi la Senat

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Îîntrebat dacă le-ar putea da celor de la UNPR în viitorul Cabinet un portofoliu din cele care ar reveni PSD, preşedintele PSD a răspuns: "Nu. Am discutat acest lucru cu UNPR, cu domnul preşedinte Oprea. UNPR va avea funcţie în Biroul Permanent la Camera Deputaţilor, vorbim sigur şi la Senat (...), iar domnul Oprea va fi viceprim-ministru fără portofoliu, aşa cum am negociat şi aşa va fi", a precizat Ponta.

Întrebat dacă propunerile PSD pentru viitorul Cabinet sunt bătute în cuie, Ponta a spus că acestea se decid prin vot la Comitetul Executiv al partidului. "Mâine se decid prin vot la Comitetul Executiv. Sigur că eu îi propun, dar nu-i propun aşa, numai după capul meu. Am discutat, discut şi astă seară, am discutat în primul rând cu cei pe care vreau să-i propun în cursul acestor zile şi mâine îi propun în Comitetul executiv pentru că nu pot fi acceptaţi decât prin votul Comitetului executiv naţional", a precizat Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici