Ponta, întrebat ce notă şi-ar da pentru guvernare: Mă iau după mama mea, nota 8

Premierul Victor Ponta îşi acordă nota 8 pentru cei trei ani de guvernare de până în prezent, preluând calificativul care i-a fost acordat anterior, într-un interviu, de către mama sa, şi afirmă că cea mai mare nerealizare a sa este partea de infrastructură.

444 afișări
Imaginea articolului Ponta, întrebat ce notă şi-ar da pentru guvernare: Mă iau după mama mea, nota 8

Ponta, întrebat ce notă şi-ar da pentru guvernare: Mă iau după mama mea, nota 8 (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat la B1 TV ce notă şi-ar da pentru cei trei ani de guvernare, Ponta a răspuns: "Cu siguranţă sunt subiectiv, dar mă iau după mama mea, care, la o întrebare de acelaşi fel care i-a fost adresată, a spus, dacă nu mă înşel, 8. Doar nu m-aş apuca să-mi contrazic mama, iar ea cu siguranţă este mai obiectivă decât mine".

El a arătat că cea mai mare nerealizare a sa, ca prim-ministru, este partea de infrastructură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici