Ponta, întrebat dacă îi e frică de Antonescu şi Iohannis: Mi-e frică de Dumnezeu

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, marţi, dacă îi este frică de liberalii Crin Antonescu şi Klaus Iohannis, aşa cum declara fostul preşedinte al PNL, el răspunzând că îi este frică de Dumnezeu şi că astfel de atacuri politice fac parte din trecut.

524 afișări
Imaginea articolului Ponta, întrebat dacă îi e frică de Antonescu şi Iohannis: Mi-e frică de Dumnezeu

Ponta, întrebat dacă îi e frică de Antonescu şi Iohannis: Mi-e frică de Dumnezeu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Solicitat de jurnalişti să comenteze afirmaţiile lui Crin Antonescu potrivit cărora Ponta ar fi un conducător extrem de periculos, care susţine teoria conspiraţei şi căruia i-ar fi frică de el şi de Iohannis, premierul a precizat: "Mi-e frică de Dumnezeu, cum cred că vă e şi dumneavoastră".

"Cred că suntem într-un stadiu în care trebuie să uităm de lucrurile din trecut, de genul acesta de a face politică şi trebuie să construim. Şi, din punctul meu de vedere, după alegerile pentru Parlamentul European, România este în poziţia în care putem construi, putem să accentuăm lucrurile bune din creşterea economică - am văzut pe primele trei luni s-au creat în sfârşit pestre 70.000 de noi locuri de muncă -, să absorbim mai multe fonduri europene, să combatem corupţia în toate domeniile. Asta e direcţia în care trebuie să mergem. Genul ăsta de atacuri politice fac parte din trecut", a spus Ponta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici