Ponta, întrebat dacă va merge la recepţia de la Cotroceni pentru Ziua Naţională: Voi asista la paradă

Premierul Victor Ponta a declarat că va asista la parada care va fi organizată în Bucureşti, la Arcul de Triumf, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, el răspunzând însă astfel întrebat de jurnalişti dacă a primit invitaţie la recepţia care va fi organizată, joi, de Preşedinţie, pentru Ziua Naţională.

412 afișări
Imaginea articolului Ponta, întrebat dacă va merge la recepţia de la Cotroceni pentru Ziua Naţională: Voi asista la paradă

Victor Ponta (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Întrebarea a fost formulată de jurnalişti la conferinţa de presă susţinută, la Palatul Victoria, de premier alături de cancelarul Austriei.

"Voi participa, pe 1 Decembrie, la parada de la Arcul de Triumf, unde înţeleg că va fi şi preşedintele, şi preşedinţii celor două camere", a spus Ponta.

Jurnaliştii au adresat din nou întrebarea, precizând că aceasta se referă la recepţia organizată de Preşedinţie, încercând astfel să afle dacă premierul se va duce sau nu la Palatul Cotroceni.

"V-am răspuns", a conchis Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut, marţi seară, că ştie că reprezentanţii USL "pregătesc fluieraşii" pentru ceremonia de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf din Capitală, precizând că va lua parte la manifestaţii.

"Ştiu că pregătesc pentru 1 Decembrie fluieraşii la Arcul de Triumf", a susţinut Băsescu, într-o emisiune la B1 Tv.

El a fost întrebat dacă va participa la manifestaţii.

"Sigur că mă voi duce, sunt în ţară, e Ziua Naţională, n-am cum să nu mă duc", a replicat şeful statului.

De asemenea, el a catalogat acest lucru drept "penibil pentru un prim-ministru".

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici