Ponta, întrebat dacă vor exista candidaturi separate la USL: De principiu, nu

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, că "de principiu" nu vor exista candidaturi separate în USL, el spunând că nu ştie dacă vor exista excepţii, după ce unii lideri ai PSD au lansat varianta unei candidaturi separate la Primăria Iaşi.

170 afișări
Imaginea articolului Ponta, întrebat dacă vor exista candidaturi separate la USL: De principiu, nu

Ponta, întrebat dacă vor exista candidaturi separate la USL: De principiu, nu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Ponta a fost întrebat de jurnalişti dacă există variante în care candidaţii la Consiliile Judeţene şi primării ar putea fi separaţi după ce în BPN al PSD s-a discutat varianta ca la Primăria Iaşi Gheorghe Nichita să candideze separat, iar PC separat.

"De principiu nu. Nu ştiu dacă vor exista excepţii sau nu, din punctul meu de vedere nu trebuie să existe excepţii", a răspuns Ponta întrebărilor.

PSD ar putea candida separat la Primăria Iaşi dacă PC nu renunţă la pretenţia de a desemna candidatul comun al USL în persoana lui Tudor Ciuhodaru, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, surse din PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici