Ponta, întrebat dacă vor fi persoane independente în viitorul Cabinet: Da, la Justiţie

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, marţi, dacă există persoane independente în viitorul Cabinet, el răspunzând: "Da, la Justiţie".

147 afișări
Imaginea articolului Ponta, întrebat dacă vor fi persoane independente în viitorul Cabinet: Da, la Justiţie

Mona Pivniceru (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat dacă există persoane independente în viitorul Cabinet, premierul a răspuns: "Da. La Justiţie".

Numele Monei Pivniceru este vehiculat, în presă şi în mediul politic, pentru portofoliul Justiţiei în viitorul Cabinet condus de Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că a fost mulţumit, în calitate de prim-ministru, de activitatea Monei Pivniceru, el arătând că, împreună cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, va discuta în perioada următoare cu aceasta.

Mona Pivniceru a fost numită în 23 august ministru al Justiţiei, în perioada în care preşedinte interimar era Crin Antonescu. Pivniceru a fost nominalizată la MJ atunci când PNL şi PSD au făcut o rocadă în Guvern, după demisia lui Andrei Marga (PNL) de la Externe şi preluarea conducerii MAE de către fostul deţinător al portofoliul Justiţiei Titus Corlăţean (PSD). Pentru o perioadă, premierul Victor Ponta a asigurat interimatul la Justiţie, întrucât Pivniceru era membru CSM şi a trebuit să demisioneze din acest organism.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici