Ponta: Joi, la prânz, sunt pregătit cu structura Guvernului

Premierul desemnat Victor Ponta a declarat luni că joi, la prânz, va fi pregătit cu structura noului Cabinet, astfel încât joi-după-amiază candidaţii de miniştri să poată fi audiaţi de comisiile parlamentare, iar vineri dimineaţă Guvernul să poată veni în Parlament pentru votul de învestitură.

784 afișări
Imaginea articolului Ponta: Joi, la prânz, sunt pregătit cu structura Guvernului

Victor Ponta (Imagine: Gabriel Petrescu/ Mediafax Foto)

"Azi s-a făcut desemnarea candidatului la funcţia de prim-ministru, conform voinţei exprimate de electoratul român. Miercuri seara se pot alege structurile noului Parlament. Joi la prânz eu sunt pregătit cu structura Guvernului, candidaţii la funcţia de miniştri şi programul de guvernare - îl trimit la Parlament, astfel încât joi după-amiază pot fi audiaţi oricât de târziu miniştrii. Vineri dimineaţă avem votul în Parlament", a spus Ponta.

El a precizat că noul Executiv va depune jurământul vineri la prânz, astfel încât sâmbătă să se poate convoca prima şedinţă de Guvern.

"Dacă votul în Parlament este favorabil, vineri la prânz depunem jurământul, iar sâmbătă avem prima şedinţă de Guvern ca să ne apucăm din nou de treabă", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici