Ponta, lui Franks: Situaţia de la Bucureşti este încă îngheţată, nu sunt semne de primăvară

Preşedintele PSD, Victor Ponta, i-a spus, joi, şefului misiunii FMI în România, Jeffrey Franks, că situaţia de la Bucureşti este încă îngheţată şi că nu sunt semne de primăvară, el precizând că "se lucrează la acest lucru”.

1462 afișări
Imaginea articolului Ponta, lui Franks: Situaţia de la Bucureşti este încă îngheţată, nu sunt semne de primăvară

Ponta, lui Franks: Situaţia de la Bucureşti este încă îngheţată, nu sunt semne de primăvară (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

"După cum vedeţi, situaţia din Bucureşti este încă îngheţată. Nu este niciun semn de primăvară, dar lucrăm la acest lucru", i-a spus Ponta lui Franks şi celorlalţi reprezentanţi ai delegaţiei FMI, BM şi CE.

Ponta a spus, în debutul întâlnirii, că doreşte să le prezinte reprezentanţilor FMI, BM şi CE prospecţiile opoziţiei privind situaţia politică actuală şi măsurile care ar putea fi adoptate şi suportate de buget înainte de alegerile din acest an.

"Vă mulţumesc mult pentru că aţi venit. Am în faţa mea rezumatul întâlnirii noastre trecute şi am vrea să discutăm despre problemele zilnice şi să vă prezentăm prospecţiile noastre privind situaţia politică şi măsurile pe care credem că le-am putea suporta pentru acest an înainte de alegeri", a spus Ponta.

La rândul său, şeful misiunii FMI, Jeffrey Franks, le-a transmis liderilor USL că reprezentanţii FMI, BM şi CE dau o importanţă deosebită întâlnirii cu liderii opoziţiei, dar şi cu cei ai altor partide, având în vedere că niciun grup politic nu deţine monopolul soluţiilor.

După acest schimb de idei din debutul întâlnirii, liderul PSD Victor Ponta a invitat presa să părăsească sala de şedinţe, el precizând că se vor face declaraţii după întrevedere.

Ponta i-a rugat pe jurnalişti să nu "uite" în sala de şedinţe în care a avut loc întrevederea echipamente de înregistrare şi i-a spus lui Jeffrey Franks că "presa românească întotdeauna uită câte ceva".

"Vă mulţumesc şi cu marea rugăminte să nu uitaţi lucruri pe aicea. Presa românească întotdeauna uită ceva", i-a spus Ponta lui Franks.

"Pentru a înregistra", a intervenit şi senatorul PNL Varujan Vosganian.

La ora transmiterii acestei ştiri, întrevederea este în desfăşurare. Din partea USL la reuniune participă preşedintele PSD Victor Ponta, preşedintele PC Daniel Constantin şi senatorul PNL Varujan Vosganian şi Claudiu Doltu - ministru de Finanţe în Guvernul din umbră al PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici