Ponta: Mi-e teamă că PDL s-a pregătit să-i provoace pe cei din stradă

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat miercuri, referitor la îmbrâncelile dintre manifestanţii aflaţi în stradă că îi este teamă "că PDL s-a pregătit să-i provoace pe cei din stradă".

15 afișări
Imaginea articolului Ponta: Mi-e teamă că PDL s-a pregătit să-i provoace pe cei din stradă

Ponta: Mi-e teamă că PDL s-a pregătit să-i provoace pe cei din stradă (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Mi-e teamă că cei de la PDL s-au pregătit să-i provoace pe cei din stradă. Cât timp am fost toţi acolo nu s-a întâmplat absolut nimic", a spus Ponta pe holurile parlamentului răspunzând unei întrebări.

Ponta a mai arătat că cei de la PDL şi-au trimis forţele ca să-i provoace pe manifestanţi şi să nu mai permită manifestări democratice în România.

"Probabil că acum văzând că oamenii nu vor să plece acasă, s-au bazat că pe ploaie, pe frig, or să plece oamenii acasă, văzând că nu sunt acasă şi-au trimis forţele, cum au făcut şi aici în Parlament, şi-au trimis forţele ca să provoace şi să aibă motive practic să nu mai permită manifestări democratice în România", a adăugat Ponta.

Protestatarii din Piaţa Constituţiei au forţat din nou cordonul de ordine, au aruncat cu sticle, brichete şi umbrele şi s-au îmbrâncit cu forţele de ordine, unii dintre manifestanţi fiind ridicaţi de jandarmi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici