Ponta: Nesimţit este domnul Boc, a spus că nu se atinge de salarii şi pensii şi acum le taie

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la Târgovişte, că premierul Emil Boc este "nesimţit" pentru că le-a spus oamenilor că nu se atinge de pensiile şi salariile lor şi acum le taie.

42 afișări
Imaginea articolului Ponta: Nesimţit este domnul Boc, a spus că nu se atinge de salarii şi pensii şi acum le taie

Ponta: Nesimţit este domnul Boc, a spus că nu se atinge de salarii şi pensii şi acum le taie (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Orice domn şi orice doamnă care câştigă 100 de milioane de lei pe lună trebuie să plăteasca impozit în această perioadă dificilă 50 la sută impozit sau 60 la sută. Eu, care sunt parlamentar şi am 4.000 de roni pe lună, aceasta e media la parlamentari, trebuie să plătesc 30 la sută. Cel care are 10 milioane sau şase milioane trebuie să plătească zero. Tocmai de asta, PSD-ul a propus impozitarea diferenţiată, pentru a nu veni să-i spui unui om că salariul sau pensia lui sunt nesimţite. Nesimţit este domnul Boc, care le-a spus acestor oameni că nu se atinge de pensiile şi salariile lor şi acum le taie. Corect este într-o perioadă de criză şi de solidaritate este să impoziteze mai mult pe cel care are mai mult, o impozitare de 50-60-70 la sută, iar pe cel care are un venit foarte mic să nu-l impozitezi absolut deloc.Vreau să vă spun că toţi directorii domnului Videanu au 300 de milioane salariu şi nu le taie nimic", a spus Ponta, la Târgovişte, într-o conferinţă de presă.

Victor Ponta a participat miercuri la Conferinţa Judeţeană a Organizaţiei de Tineret a PSD Dâmboviţa, manifestare desfasurată la Târgovişte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici