Ponta: Parlamentarii USL au fost solidari, au înţeles că e momentul în care facem treabă

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, după întrevederea cu grupurile USL cărora le-a prezentat bugetul, că parlamentarii USL au fost solidari şi au înţeles că "e momentul în care facem treabă".

140 afișări
Imaginea articolului Ponta: Parlamentarii USL au fost solidari, au înţeles că e momentul în care facem treabă

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Chiar le sunt recunoscător colegilor mei parlamentari USL, pentru că nu doar în sală, sunt convins şi mai departe, în dezbateri, chiar au fost foarte solidari şi au înţeles că e momentul în care facem treabă. Asta înseamnă că ne îndeplinim prin actualul buget obiectivele care au adus victoria USL şi pregătim practic un mod de dezvoltare pentru anii care urmează", a spus Ponta.

El a arătat că fiecare parlamentar USL reprezintă şi interese şi necesităţi existente la nivel local, care nu vor putea fi însă rezolvate în acest moment.

"Sigur că fiecare parlamentar are şi reprezintă şi nevoi locale. Nu toate acestea o să reuşim să le rezolvăm cel puţin acum, în actuala lege a bugetului. Însă, dincolo de observaţii pertinente şi de bun simţ şi întrebări normale şi propuneri, eu am constatat un spirit de echipă care chiar mi-a dat încredere foarte mare la colegii de la USL", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici