Ponta: Preşedintelui Băsescu îi este foarte frică de ceea ce va spune Hayssam

Preşedintelui Traian Băsescu îi este foarte frică de ceea ce va spune Omar Hayssam, acesta fiind şi motivul pentru care s-a grăbit să anunţe aducerea în ţară a acestuia, deoarece "când ţi-e frică de ceva, vorbeşti primul", a declarat premierul Victor Ponta.

1124 afișări
Imaginea articolului Ponta: Preşedintelui Băsescu îi este foarte frică de ceea ce va spune Hayssam

Ponta: Preşedintelui Băsescu îi este foarte frică de ceea ce va spune Hayssam (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Cred că preşedintelui Băsescu îi este foarte frică de ceea ce va spune Omar Hayssam. Hayssam a plecat din România în timpul lui Băsescu, în timpul ministrului de Interne Vasile Blaga şi inclusiv toată povestea aia cu recuperarea jurnaliştilor, cu mâinile în sus, s-ar putea să fie lucrul pe care preşedintele nu ni l-a spus, despre cum a fost cu adevărat atunci. Poate aflăm acum de la Hayssam, poate reuşim să îl avem şi pe Munaf, şi pe ceilalţi care au fost implicaţi", a spus Ponta la Antena 3.

Întrebat dacă este posibil să fie aflate lucruri care să deranjeze în zona preşedintelui Traian Băsescu, Ponta a răspuns: "Cu siguranţă".

"S-a grăbit să acopere. Când ţi-e frică de ceva, vorbeşti primul", a completat Ponta, referindu-se la faptul că Preşedinţia a anunţat, la prima oră a dimineţii, aducerea în ţară a lui Hayssam.

Omar Hayssam a fost predat Poliţiei Române, vineri dimineaţă, a anunţat purtătorul de cuvânt al şefului statului, Bogdan Oprea, precizând ulterior că acesta se află în arestul Poliţiei, fiind predat poliţiştilor la ora 6.40.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici