Ponta: Prin anticipate în iunie am avea un nou Parlament şi România nu va eşua

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, după consultările de la Palatul Cotroceni, că evitarea anticipatelor ar perpetua instabilitatea politică până la sfârşitul anului.

178 afișări
Imaginea articolului Ponta: Prin anticipate în iunie am avea un nou Parlament şi România nu va eşua

Ponta: Prin anticipate în iunie am avea un nou Parlament şi România nu va eşua (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Ponta a afirmat, după consultările dintre preşedintele Traian Băsescu şi liderii opoziţiei, că singura soluţie pentru rezolvarea actualei crize politice este organizarea alegerilor anticipate.

El a spus că dacă s-ar organiza alegeri parlamentare anticipate, aşa cum doreşte opoziţia, în luna iunie România ar putea avea şi o nouă administraţie locală, dar şi un nou Parlament legitim ales, precum şi un nou Guvern care să ia măsurile economice pentru a evita ca România să eşueze.

"Un 2012 cu un Guvern al unei majorităţi din ce în ce mai fragile, cu două rânduri de alegeri şi cu negocieri politice prelungite este un an pierdut pentru România, un an cu instabilitate şi cu consecinţe politice şi economice grave", a afirmat Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici