Ponta: PSD introduce două moţiuni simple, vedem cine e în Opoziţie şi cine la Putere

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, miercuri, la Realitatea Tv, că PSD va depune două moţiuni simple, împotriva miniştrilor Vlădescu şi Şeitan, urmând a se vedea cine le votează şi cine nu, astfel conturându-se Opoziţia şi Puterea în Parlament.

14 afișări
Imaginea articolului Ponta: PSD introduce două moţiuni simple, vedem cine e în Opoziţie şi cine la Putere

Ponta: PSD introduce două moţiuni simple, vedem cine e în Opoziţie şi cine la Putere (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Am şi o soluţie foarte clară. Am discutat cu colegii mei. Luni vom decide foarte clar introducerea a două moţiuni simple care au ca scop, dacă se poate, demsia ministrului Sebastian Vlădescu şi a domnului Şeitan. Vom vedea acolo cine votează cu noi, cine a mai rămas în opoziţie şi cine a trecut la putere aşa, pe potecuţa asta, alături de independenţi", a spus Ponta la Realitatea Tv.

El a arătat că la votul asupra celor două moţiuni se va vedea cine este alături de Putere şi cine a rămas în Opoziţie.

"Vom vedea din aceste două moţiuni cine a trecut de fapt şi e alături de Putere şi cine este cu Guvernul Boc în acest moment. Că nu se poate: eu sunt independent, dar susţin Guvernul Boc, dar sunt în Opoziţie. Nu poţi să fii la Putere sau în Opoziţie. Şi o să văd şi câţi din colegii mei vor vota aceste moţiuni", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici