Ponta: PSD va avea Congres cu alegeri în februarie 2013. Îmi doresc să continui ca preşedinte

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, marţi, că în februaire 2013 va avea loc Congresul partidului, pentru alegeri şi aprobarea programului politic, el arătând că, dacă partidul ar fi pierdut alegerile parlamentare, nu ar mai fi candidat, dar, în urma rezultatului, doreşte să continue ca preşedinte.

212 afișări
Imaginea articolului Ponta: PSD va avea Congres cu alegeri în februarie 2013. Îmi doresc să continui ca preşedinte

Victor Ponta (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Am stabilit clar anul viitor, în februarie, foarte probabil, va avea loc Congresul PSD, pentru dezbaterea şi aprobarea programului politic al PSD şi alegeri. Nu e un secret, am spus-o de multe ori, dacă în urma alegerilor PSD ar fi pierdut, nu aş mai fi candidat pentru preşedinte. În urma rezultatelor, îmi doresc să continui, atât timp cât am performanţă, în fruntea PSD", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici