Ponta: Românii s-au obişnuit în ultimii ani să stea în genunchi şi să fie scoşi la tablă

Premierul Victor Ponta afirmă că românii trebuie să fie mândri de ţara lor şi să îşi ridice capul, deoarece în ultimii ani s-au obişnuit "să stea în genunchi şi să fie scoşi la tablă de cineva din afară" pentru că nu muncesc destul, adăugând că el nu crede în acest mod de a conduce ţara.

829 afișări
Imaginea articolului Ponta: Românii s-au obişnuit în ultimii ani să stea în genunchi şi să fie scoşi la tablă

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

El a discutat, sâmbătă, cu o parte dintre persoanele care au vizitat Palatul Victoria, cu ocazia Zilei Porţilor Deschise, şi a susţinut ulterior, într-o declaraţie de presă, că toată lumea i-a transmis să nu cedeze şi să reziste.

"Nu ştiu de ce toată lumea mi-a zis să nu cedez, să rezist, dar nu ştiu exact la ce se refereau", a spus Ponta.

Premierul a adăugat că românii trebuie să fie mândri de ţara lor, deoarece este un stat la fel ca toate celelate state europene.

"Sunt convins că putem să avem o ţară mai puternică, o ţară de care să fim mai mândri. Cred că am stat destul cu capul plecat, cred că trebuie să ne ridicăm capul, să fim mai mândri de ţara noastră. Cred că ne-am învăţat în aceşti ultimi ani să nu ne cerem niciun fel de drept, să stăm cuminţi, să stăm în genunchi, că nu muncim, că suntem răi şi vine cineva din afară care tot timpul ne scoate la tablă şi ne ceartă. Ori asta nu a venit din afară, asta a venit tot de aici din România. Eu nu cred în acest mod de a conduce ţara. Hai să fim umili şi cuminţi, că nu merităm nimic, decât să stăm la colţ". Eu cred că suntem o ţară europeană exact ca toate celelalte ţări şi ţine până la urmă de noi să fim mândri şi să ne purtăm cu demnitate”, a afirmat Ponta. 

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici