Ponta: Senatorul PDL Mircea Andrei va ajunge la închisoare

Liderul PSD, Victor Ponta, susţine că senatorul PDL Mircea Andrei va ajunge la închisoare, deoarece sunt probe privind activitatea sa de "crimă organizată" şi că va eşua în misiunea sa de a distruge filiala PSD Argeş, adăugând că "experimentul Argeş al PDL este cel mai brutal experiment."

2220 afișări
Imaginea articolului Ponta: Senatorul PDL Mircea Andrei va ajunge la închisoare

Ponta (Foto): Senatorul PDL Mircea Andrei va ajunge la închisoare (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"S-au prezentat documente oficiale de la Senatul României, le-a prezentat colegul nostru Titus Corlăţean, din care reiese că domnul Mircea Andrei se folosea de calitatea de senator pentru a intra în relaţii de afaceri cu nişte afacerişti extrem de dubioşi din Rusia. S-au prezentat documente din care reieşea relaţia foarte strânsă dintre domnul Mircea Andrei şi Sorin Ovidiu Vîntu. Apropos, foarte ciudat, nu? Că parcă Vîntu era mogulul acela rău cu care se băteau Băsescu şi Udrea...(...) Experimentul Argeş al PDL este cel mai brutal experiment. În toată ţara ne confruntăm cu metodele PDL-ului, dar la Argeş a fost cel mai brutal", a declarat, miercuri, la Piteşti, Victor Ponta.

Liderul PSD a precizat că Mircea Andrei este un om dispus la orice, "căruia i s-a spus: dacă nu distrugi PSD-ul la Argeş, vei ajunge tu în închisoare".

"A fost, de altfel, trimis din Dâmboviţa, nu? A fost trimis cu un scop foarte clar şi cu ameninţări foarte clare. (...) În afară de ce v-am spus cu documentele cu firmele ruseşti, în afară de Sorin Ovidiu Vîntu, la instituţiile statului sunt şi alte probe privind activitatea infracţională de crimă organizată a domnului Mircea Andrei. Şi atunci, i s-a spus foarte clar: ori distrugi opoziţia din Argeş, ori dacă nu, îţi lăsăm dosarele şi ajungi în închisoare. (...) Mircea Andrei va ajunge acolo unde i-a spus şi Băsescu că va ajunge dacă nu distruge PSD la Argeş, adică la închisoare", a spus Victor Ponta.

În replică, deputatul Mircea Andrei a spus că Victor Ponta şi PSD vor ajunge pe "centura politicii".

"Cu o politică de gâgă,Victor Ponta şi PSD vor ajunge pe centura politicii. În ceea ce priveşte afirmaţiile lui Ponta, el trebuie să facă dovada lor. Există şi un adevăr în ceea ce a spus Ponta, voi schimba culoarea politică în judeţ, PSD va deveni istorie în Argeş", a afirmat Mircea Andrei.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, şi Adrian Năstase au participat, miercuri, la Budeasa, judeţul Argeş, la lucrările Biroului judeţean de conducere al formaţiunii, întâlnire la care au luat parte şi preşedintele PSD Argeş, Constantin Nicolescu, şi liderul social-democrat al PSD Piteşti, Tudor Pendiuc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici