Ponta şi miniştrii vor fi prezenţi marţi la votul final pentru reducerea CAS şi amnistierea fiscală

Premierul Victor Ponta a cerut, joi, la începutul şedinţei de Guvern, ca toţi miniştrii deputaţi să fie prezenţi, alături de el, marţea viitoare la votul final asupra proiectelor de lege privind reducerea contribuţiilor de asigurări sociale şi amnistierea fiscală.

178 afișări
Imaginea articolului Ponta şi miniştrii vor fi prezenţi marţi la votul final pentru reducerea CAS şi amnistierea fiscală

Ponta şi miniştrii vor fi prezenţi marţi la votul final pentru reducerea CAS şi amnistierea fiscală (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Senatul a aprobat atât a doua lege de reducere a contribuţiilor de asigurări sociale şi amnistierea fiscală faţă de pensionari, de mame şi de profesori şi vreau să vă rog şi să vă cer, de fapt, toţi membrii Guvernului care sunteţi deputaţi, în egală măsură şi senatorii, marţea viitoare să fim la votul final pentru a trece aceste legi importante, reducerea CAS şi amnistia pentru cei care aveau nevoie", a cerut Victor Ponta.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a stabilit, marţi, ca votul asupra Legii de reducere a CAS şi a legilor de amnistiere fiscală a mamelor şi pensionarilor să fie dat peste o săptămână.

Camera Deputaţilor este Cameră decizională în cazul legilor privind reducerea CAS şi amnistierea fiscală a mamelor şi pensionarilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici