Ponta: Sper să mergem în această seară la Cotroceni. Încă nu am primit invitaţia

Premierul Victor Ponta, învestit luni de Parlament, a declarat, după anunţarea rezultatelor votului, că speră ca în această seară să meargă la Cotroceni împreună cu membrii Cabinetului său pentru a depune jurământul, precizând că deocamdată nu a primit invitaţia în acest sens.

170 afișări
Imaginea articolului Ponta: Sper să mergem în această seară la Cotroceni. Încă nu am primit invitaţia

Victor Ponta (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

"Mulţumesc celor care au susţinul Guvrnul USL, celor 284 de parlamentari. Este o majoritate extrem de încurajatoare, asta îmi dă curajul să începem să punem în practică ceea ce am anunţat în programul de guvernare", a spus Ponta.

El a spus că de marţi, de la ora 8.30, toţi miniştrii vor fi la ministere, "fără festivităţi, fără cine ştie ce protocoale".

"Trebuie să ne apucăm de treabă de mâine dimineaţă", a spus Ponta.

El a menţionat că nu va merge luni seară la Guvern, după ce va depune jurământul.

Ponta a spus că nu a primit încă invitaţia de la Palatul Cotroceni pentru a merge să depună jurământul.

"Urmează să se publice decretul în Monitorul Oficial, apoi sper să mergem în această seară tocmai pentru ca mâine dimineaţă să ne apucăm de treabă", a adăugat Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici