Ponta: Ungureanu poate fi un bun lider al opoziţiei. Putem avea relaţii foarte bune

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că apreciază faptul că Mihai Răzvan Ungureanu a reintrat în politică, el opinând că Ungureanu poate fi un bun "lider al opoziţiei", cu care ar avea relaţii foarte bune - el, la guvernare, fostul premier, lider al opoziţiei.

464 afișări
Imaginea articolului Ponta: Ungureanu poate fi un bun lider al opoziţiei. Putem avea relaţii foarte bune

Ponta: Ungureanu poate fi un bun "lider al opoziţiei", putem avea relaţii foarte bune (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax foto)

Comentând situaţia de la ICR şi protestul organizat în legătură cu conducerea acestei instituţii, Ponta a precizat: "Am apreciat că domnul Mihai Răzvan Ungureanu a reintrat în politică. Eu, personal, cred că domnul Ungureanu poate fi un bun lider al opoziţiei şi că putem să avem relaţii politice - sigur, eu aflat la guvernare, domnia sa ca lider al opoziţiei - foarte bune, aşa încât, ce să zic, dacă eram în opoziţie, probabil mergeam şi eu ca domnul Ungureanu să mă leg imediat, să profit de o chestie împotriva puterii. Nu-i nimic de condamnat aici".

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a fost prezent, luni seară, la manifestarea în sprijinul ICR, declarând că faptul că o astfel de instituţie ajunge să fie supusă arbitrariului politic este înjositor şi că atunci când într-o ţară cultura începe să deranjeze, nu mai poate vorbi despre democraţie.

Ungureanu a spus că se asociază mişcării deoarece îşi doreşte o altfel de politică, este un cetăţean al acestei ţări, cunoaşte activitatea ICR îndeaproape.

"Şi nu în ultimul rând, pentru că sunt prieten şi cu Horia (Horia Roman Patapievici, preşedintele ICR) şi cu Mircea (Mircea Mihăieş, vicepreşedinte ICR) şi cu toţi cei care sunt aici", a spus Ungureanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici