Ponta: Vă chem să fim împreună pe drumul spre marea unire. Iese soarele şi pe strada noastră

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, pe Arena Naţională, unde şi-a lansat candidatura la Preşedinţa României, că îi cheamă pe toţi să fie împreună pe drumul spre mare unire a tuturor românilor, el arătând că dacă românii vor avea grijă unul de altul vor redobândi linişte şi siguranţă.

642 afișări
Imaginea articolului Ponta: Vă chem să fim împreună pe drumul spre marea unire. Iese soarele şi pe strada noastră

Ponta: Vă chem să fim împreună pe drumul spre marea unire; iese soarele şi pe strada noastră (Imagine: Liviu Dadacus/Mediafax Foto)

"Vedeţi că iese soarele şi pe strada noastră, şi în ţara noastră. Mai avem foarte puţin , 55 de zile şi încă o bătălie de câştigat, şi vă chem pe toţi să pornim pe drumul schimbării, vă chem să fim împreună pe drumul spre marea unire a tuturor românilor", a spus Ponta.

El a ţinut să le mulţumească tuturor românilor care încă mai au o speranţă şi care mai cred că soarele va ieşi şi în ţara noastră după ani mulţi în care a stat ascuns.

"Vă rog să vă gândiţi la ceva ce am uitat în 25 de ani: că putem fi împreună, nu separat, că putem avea grijă unii de alţii (....) Dacă avem grijă unul de altul şi noi toţi de fiecare, vom avea liniştea şi si siguranţa pe care le dorim de atât timp. Vreau să redescoperim ceva ce s-a pierdut în România de mult: vreu să avem încredere unul în altul, să avem încredere că suntem români şi suntem mândri de asta", a spus Ponta.

El a arătat că vrea să fie preşedintele românilor care sunt împreună, care au încredere şi sunt mândri.

"Sunt Victor Viorel Ponta şi vreau să fiu preşedintele românilor, al acelor români care sunt împreună, care au încredere, care sunt mândri şi care au speranţa că vor schimba ţara în bine. Acel preşedinte vreua să fiu. Vă chem fiţi alături de mine în această bătălie pentru marea unire", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici