Ponta: Vanghelie nu pleacă din PSD. Va fi candidatul USL pentru Primăria Sectorului 5

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, la Craiova, că Marian Vanghelie nu pleacă din PSD, ci va fi candidatul USL la alegerile pentru Primăria sectorului 5. El a precizat că USL a cofirmat până în prezent doar trei candidaturi de primari în Bucureşti: Marian Vanghelie la Sectorul 5, Andrei Chiliman la Sectorul 1 şi Sorin Oprescu la Primăria Capitalei.

309 afișări
Imaginea articolului Ponta: Vanghelie nu pleacă din PSD. Va fi candidatul USL pentru Primăria Sectorului 5

Ponta: Vanghelie nu pleacă din PSD. Va fi candidatul USL pentru Primăria Sectorului 5

"Vanghelie nu pleacă din PSD. Va fi candidatul USL pentru Primăria Sectorului 5. De altfel, în Bucureşti, în afară, de domnul primar Andrei Chiliman, care este confirmat drept candidat al USL pentru Primăria Sectorului 1, Marian Vanghelie şi Sorin Oprescu, nu am anunţat ceilalţi candidaţi pentru celelalte patru sectoare. O vom face până pe 7 aprilie", a declarat preşedintele PSD.

În 7 martie, vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie anunţa, după o întrevedere cu liderul partidului, Victor Ponta, privind candidaturile USL pe Bucureşti, că va candida la Primăria Sectorului 5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici