Ponta: Videanu e un infractor, hoţiile lui au lăsat 25.000 de familii fără slujbe

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, luni, într-o conferinţă de presă, că democrat-liberalul Adriean Videanu este "un infractor", întrucât prin "hoţiile" sale a lăsat 25.000 de familii fără slujbe în Gorj.

1602 afișări
Imaginea articolului Ponta: Videanu e un infractor, hoţiile lui au lăsat 25.000 de familii fără slujbe

Ponta: Videanu e un infractor, hoţiile lui au lăsat 25.000 de familii fără slujbe (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Ponta a făcut aceste afirmaţii după ce răspunsese vizibil iritat la mai multe întrebări ale jurnaliştilor referitoare la comentariile lui Videanu la programul economic al USL.

"Eu nu pot să comentez declaraţiile unui infractor ca domnul Videanu, când mă gândesc că la mine acasă, în Gorj, 25.000 de familii şi-au pierdut locurile de muncă prin hoţiile făcute de domnul Videanu, care i-a plătit campania lui Băsescu. Acum Băsescu s-a trezit că sunt probleme cu numirile politice la societăţile de stat, dar din aceleaşi societăţi i s-au plătit banii de campanie electorală şi toţi directorii de la Rovinari, Turceni, Compania Naţională a Huilei sunt numiţi politic de Videanu şi sunt toţi membri de frunte ai PDL. Aşa că daţi-mi voie să am o reacţie virulentă în faţa afirmaţiilor acestui infractor", a declarat Ponta.

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că viziunea economică a USL este "superficială şi insuficient fundamentată", arătând că PDL lucrează la o nouă viziune de dezvoltare economică a României, bazată pe principiul creşterii competitivităţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici