Predoiu: PDL şi Mişcarea Populară trebuie să realizeze că inamicul politic este USL

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, luni, în legătură cu criticile lui Sebastian Lăzăroiu faţă de desemnarea sa într-o funcţie de conducere a partidului, că PDL şi Mişcarea Populară trebuie să realizeze că inamicul lor politic este USL.

251 afișări
Imaginea articolului Predoiu: PDL şi Mişcarea Populară trebuie să realizeze că inamicul politic este USL

Predoiu: PDL şi Mişcarea Populară trebuie să realizeze că inamicul politic este USL (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

"În ceea ce priveşte Mişcarea Populară, cred că important e să realizăm că inamicul politic este USL şi asta este ce mă preocupă. În rest, sigur că trebuie să privim în perspectivă şi la reunirea eforturilor dreptei şi tot ceea ce trebuie să facem trebuie susbsumat acestor două scopuri", a arătat Cătălin Predoiu.

El a făcut această precizare înainte de şedinţa BPN al PDL, după ce a fost întrebat de ziarişti cum comentează criticile aduse de Sebastian Lăzăroiu în legătură cu desemnarea sa ca prim-vicepreşedinte al PDL.

Lăzăroiu a comentat sâmbătă, pe Facebook, desemnarea lui Cătălin Predoiu în funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL imediat după ce a intrat în partid.

"Într-un partid democratic nu se fac de pe o zi pe alta funcţii pentru un om. Se fac alegeri pentru funcţii. Pentru că îl apreciez pe Cătălin Predoiu, beneficiarul funcţiei tocmai apărute de «primvice», îi atrag atenţia că evenimentul de azi este mai degrabă un simptom al unei democraţii deficitare. Şi s-ar putea la un moment dat asta să se întoarcă împotriva lui", a scris Lăzăroiu pe Facebook.

Fostul ministru al Justiţiei Cătălin Predoiu a fost ales prim-vicepreşedinte al PDL, la CNC al PDL de sâmbătă, când a şi fost înfiinţată cea de-a cincea funcţie de prim-vicepreşedinte al formaţiunii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici