Predoiu: PDL vrea să vadă textul moţiunii de cenzură propus de PNL

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX că PDL vrea să vadă textul moţiunii de cenzură anunţate de PNL, arătând că, "în principiu", democrat-liberalii sunt interesaţi să susţină orice măsură "care ar putea stopa abuzul Guvernului".

201 afișări
Imaginea articolului Predoiu: PDL vrea să vadă textul moţiunii de cenzură propus de PNL

Cătălin Predoiu (Imagine: Liviu Adăscăliţei / Mediafax Foto)

"Să vedem textul. Sigur că, în principiu, suntem interesaţi să susţinem orice măsură, care ar putea stopa abuzul Guvernului şi răul pe care acesta îl produce cetăţenilor, însă trebuie să vedem despre ce este vorba", a spus Predoiu în legătură cu anunţul PNL privind finalizarea textului moţiunii de cenzură.

Vicepreşedintele PNL Eugen Nicolăescu a declarat miercuri că liberalii au finalizat textul moţiunii de cenzură, care are trei capitole şi care va fi supus dezbaterii cu celelalte partide începând cu 5 mai, pentru a obţine semnăturile necesare iniţierii în Parlament a demersului împotriva Guvernului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici