Predoiu: Pentru "social-democratul" Ponta, legea competiţiei oneste este "legea junglei"

Premierul Victor Ponta ţine "lecţii de morală" despre o aşa- zisă "lege a junglei" pe care o vede în programul de guvernare a PNL, când de fapt este vorba de "legea competiţiei oneste", a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu.

206 afișări
Imaginea articolului Predoiu: Pentru "social-democratul" Ponta, legea competiţiei oneste este "legea junglei"

Predoiu : Pentru "social-democratul" Ponta, legea competiţiei oneste este "legea junglei" (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"«Social democratul» Ponta tine din nou lecţii de morala despre aşa-zisa «lege a junglei» pe care o vede în programul PNL. Aşa numeşte dânsul legea competiţiei oneste.", a spus Predoiu, referindu-se la criticile şefului Executivului, conform cărora opoziţia va guverna după "legea junglei".

Ponta declarase, la lansarea Fundaţiei Stângii Democratice, că, "la un moment dat, va fi la guvernare această simplă opţiune: legea junglei, fiecare se descurcă, cel care nu se descurcă, să moară, cel care nu are bani, înseamnă că e leneş, cel care vrea să fie sprijint de stat, să nu fie sprijinit niciodată", susţinând că în programul alternativă de guvernare nu există "nici măcar o măsură socială".

"Pentru domnul Ponta măsura socială înseamnă numai cadouri, cum ar fi cadoul unei semnături pe hârtiile cu antet «Forza Rossa». Pentru noi, măsura socială înseamnă accesul la educaţie în zonele
defavorizate, de exemplu, care sa le dea viitorilor adulţi şansa unui loc de muncă", a comentat Predoiu, care este şi premier al guvernului alternativ al opoziţiei.

"Decât să caute virgule în programele altora, mai bine s-ar ocupa de cei peste o sută de mii de copii fără asistenţă socială, ai căror părinţi sunt plecaţi la muncă in Europa, pentru că România nu poate atrage investiţii din cauza unui guvern complet decredibilizat", a mai spus, pentru MEDIAFAX, prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici