Prefectul de Buzău are COVID-19. Demnitarul a scris că a fost testat pentru că avea febră 38º

Prefectul judeţului Buzău, Leonard Dimian, a fost confirmat cu noul coronavius. Prefectul a avut simptome uşoare, s-a testat sâmbătă, iar duminică a venit rezultatul pozitiv al testului.

2520 afișări
Imaginea articolului Prefectul de Buzău are COVID-19. Demnitarul a scris că a fost testat pentru că avea febră 38º

Prefectul de Buzău are COVID-19. Demnitarul a scris pe Facebook cum se simte

„În urmă cu câteva ore, am fost confirmat cu virusul SARS-CoV-2. În cursul zilei de ieri (sâmbătă – n.r.), am prezentat simptome uşoare specifice COVID-19 (febră 38º) şi am fost testat, iar rezultatul venit astăzi (duminică – n.r.) este pozitiv. Starea mea de sănătate este bună, acum mă simt mai bine decât m-am simţit ieri”, a scris, duminică, pe Facebook, prefectul Buzăului, Leonard Dimian.

Acesta crede că se va vindeca rapid şi spune că se bazează pe profesionalismul cadrelor medicale buzoiene.

În cursul zilei de luni, prefectul va fi supus unor investigaţii medicale extinse şi va afla tratamentul pe care îl va primi.

Atribuţiile de conducere a Prefecturii judeţului Buzău vor fi preluate de către subprefectul Vasile Alecu.

„Fac încă un apel la responsabilitate pentru toţi cetăţenii din judeţul Buzău, de data aceasta folosindu-mă pe mine ca exemplu! Iată că, şi în situaţia în care am încercat să respect cu stricteţe toate regulile de prevenire a infectării cu noul coronavirus, acesta nu m-a ocolit! Virusul nu iartă pe nimeni! Vă transmit tuturor gândurile mele bune. Multă sănătate”, a mai scris Leonard Dimian.

În judeţul Buzău, duminică erau 1.810 cazuri de COVID-19 confirmate de la debutul pandemiei în România, 47 fiind diagnosticate în ultimele 24 de ore.

 

În urmă cu câteva ore, am fost confirmat cu virusul SARS-CoV-2. În cursul zilei de ieri, am prezentat simptome uşoare...

Publicată de Leonard Dimian pe Duminică, 16 august 2020

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
prefect,
covid,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici