Premierul Boc şi miniştrii PDL participă la întâlnirea grupurilor parlamentare democrat-liberale

Premierul Emil Boc şi miniştrii PDL din Executiv, participă sâmbătă, la această oră, la şedinţa grupurilor parlamentare reunite ale PDL, pentru a stabili agenda parlamentară a sesiunii ce urmează să înceapă la 1 februarie.

18 afișări
Imaginea articolului Premierul Boc şi miniştrii PDL participă la întâlnirea grupurilor parlamentare democrat-liberale

Premierul Emil Boc (Imagine: Mediafax Foto)

La reuniune sunt prezenţi consilierii prezidenţiali Sebastian Lăzăroiu şi Bogdan Chiriţescu, precum şi fostul ambasador al SUA în România, Nicholas Taubman.

Sâmbătă şi duminică se desfăşoară, la Braşov, şedinţa grupurilor parlamentare reunite ale Partidului Democrat Liberal.

Duminică, de la ora 12:30, lideri ai PDL vor susţine o conferinţă de presă în care vor prezenta agenda parlamentară a partidului, pentru sesiunea ce urmează să înceapă la 1 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici