Premierul chinez, decorat cu Colanul Parlamentului României

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, i-a înmânat, miercuri, premierului chinez Li Keqiang Colanul Parlamentului, cea mai înaltă distincţie acordată de această instituţie.

275 afișări
Imaginea articolului Premierul chinez, decorat cu Colanul Parlamentului României

Premierul chinez Li Keqiang (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

Înmânarea respectivei distincţii a fost făcută imediat după ce premierul chinez a semnat în cartea de onoare a Camerei Deputaţilor.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi premierul chinez Li Keqiang au avut, miercuri o întrevedere care a durat circa 15 minute şi la care au participat şi delegaţiile română şi chineză.

Din partea Camerei Deputaţilor la întrevedere au participat membri ai Biroului Permanent precum şi deputaţi şi preşedinţi de Comisii parlamentare.

Premierul chinez Li Keqiang a avut anterior o întrevedere similară cu preşedintele Senatului Crin Antonescu, după această întrevedere Antonescu l-a condus pe premierul chinez până la Camera Deputaţilor unde acesta a fost întâmpinat de preşedintele acestei instituţii Valeriu Zgonea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici